brandweer zoekt oefenlocaties op gadering

De veiligheidsbijeenkomst van 29 september jl. op de Brandweerkazerne aan de Butaanweg was een succes.

De aanwezigen SBHG-participanten hebben een goed beeld gekregen van hoe de brandweer werkt en gehuisvest is. Toevallig waren de aanwezigen er getuige van hoe de brandweer moest uitrukken voor een ‘beknelling op de A15’ hebben op deze wijze hun ’klanten’ kennisgemaakt.

De gezamenlijke brandweer wil van deze gelegenheid gebruik maken om te vragen of één van de participanten bereid is het pand/kantoor beschikbaar te stellen voor een oefening voor de brandweerploegen.

Hierbij kan natuurlijk door de medewerkers zelf meegekeken worden tijdens de oefening. Het enige dat de brandweerlieden nodig hebben is een kantoorpand of een bedrijfspand voorzien van kleine ruimtes.

De gezamenlijke brandweer spreekt de hoop uit, dat deze oproep de interesse wekt en participanten nieuwsgierig worden. Wilt u uw locatie als oefenlocatie opgeven? neemt u dan contact op met de parkmanager.