Netwerkbijeenkomst 27 oktober 2016

Rotterdam kent een grote diversiteit aan ondernemersverenigingen en belangenverenigingen. Iedere vereniging heeft haar eigen leden en uitdagingen. Veel leden van ondernemersverenigingen hebben echter één gemeenschappelijke uitdaging: Hoe maak je optimaal gebruik van je aanwezigheid tijdens de vele netwerkbijeenkomsten?

Drie grote ondernemerscollectieven uit onze regio, te weten:Ondernemersvereniging Rotterdam-Zuid, Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet-Gadering en de Hoogvlietse OndernemersVereniging, slaan daarom hun handen ineen en organiseren gezamenlijk, op donderdag 27 oktober op de Campus Hoogvliet, een grote netwerkbijeenkomst die u wellicht in contact brengt met ondernemingen uit onze regio die u nog niet eerder heeft ontmoet.

Veel ondernemers hebben zich reeds aangemeld voor deze netwerkbijeenkomst.
Aanmelden? U kunt zich als SBHG-participant aanmelden voor deze netwerkbijenkomst per mail via: sbhg@gadering.nl

Programma, donderdag 27 oktober 2016:
17.00 uur : Inloop bij Campus Hoogvliet
17.30 uur : Ontvangst door directie Campus Hoogvliet
17.35 uur : Aanvang netwerkpresentatie Rob Schippers
18.30 uur : Netwerkborrel incl. tapas
20.00 uur : Einde