Samenwerking met Safetycall Brandbeveiliging!

Samenwerking met Safetycall Brandbeveiliging!

Safetycall brandbeveiliging is bijzonder trots om zich te mogen voorstellen als participant / sponsor in deze nieuwsbrief van de Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering. Voldoen aan een brandveilige omgeving is een minimale voorwaarde zowel privé als zakelijk.

Inzicht verschaffen in de huidige situatie en deze aan hedendaagse Wet- en Regelgeving toetsen geeft bijzonder inzicht, overzicht en vooruitzicht aan ondernemers over dit zo belangrijke onderwerp wat ons toch allemaal raakt.

Safetycall brandbeveiliging is een onafhankelijk bedrijf waar u terecht kunt voor advies op maat, aanschaf, vervanging en periodieke keuring, onderhoud en controle van uw;

– Brandmeldinstallatie
– Brandblussers en brandslanghaspels
– Noodverlichting
– AED apparatuur
– EHBO / BHV middelen
– BHV opleidingen (ook op uw locatie)

Regelmatig zijn Edwin Calvis, Wilco en Delano Tito aanwezig op de georganiseerde SBHG- bijeenkomsten van de Gadering. Zij spreken u aan om ook uw specifieke situatie eens vrijblijvend te mogen bekijken en hierover met elkaar in gesprek gaan.

Wij hopen een succes te gaan maken van ons lidmaatschap en een bijzondere meerwaarde te gaan leveren aan bedrijven op en rond de Gadering.