Stilstaanverbod Beurtschipperstraat

De SBHG en het projectteam Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) Gadering, werken in goede samenwerking met diverse overheidsdiensten al geruime tijd aan een parkeerverbod aan de Beurtschipperstraat achter de Penitentiaire Inrichting (PI) Hoogvliet. 

Dagelijks worden er vanaf of vanachter de dar geparkeerde voertuigen aan de Beurtschipperstraat allerlei goederen over de muur van de PI Hoogvliet gegooid.

De afgelopen maanden is door diverse diensten inzet gepleegd om hier een parkeerverbod of stilstaanverbod te creëren en met succes!

Wij kunnen u mededelen dat vanaf heden er een stilstaanverbod is gerealiseerd.
Het is verboden om stil te staan en te parkeren bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Hoogvliet aan de zijde van de Beurtschipperstraat. Deze maatregel moet  het gooien van ongewenste goederen over de muur van de PI beletten. 

De gele belijning is inmiddels aangebracht. Voertuigen en/of aanhangers die er nu nog staan kunnen tot uiterlijk woensdag 8 februari 2017 verplaatst worden naar de tijdelijk aangewezen parkeerplaats aan de Groothoefblad, aan het einde van de Herikweg in Hoogvliet.

Mocht uw voertuig of aanhanger er op 8 februari nog staan dan zal deze verplaatst worden naar de bovenstaande locatie.

Meer informatie:
Voor meer informatie, vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met de heer W. van der Voort, afdeling Stadsbeheer.
Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 06-22198492, emailadres: wja.vandervoort@rotterdam.nl of uiteraard met de parkmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *