T.S.R. BV groeit uit zijn ‘schone’ jasje!

Sinds 2008 is Textiel Services Rijnmond BV (TSR) gevestigd op bedrijventerrein Gadering.
TSR is hét adres voor de professionele reiniging van o.a. uw bedrijfskleding, poetsdoeken en schoonloopmatten. Tevens levert TSR ook uw bedrijfskleding op maat.

Het pand aan de schrijnwerkerstraat 25 heeft de afgelopen jaren een behoorlijk metamorfose ondergaan. Door de constante groei van het bedrijf hebben er de afgelopen jaren diverse interne en externe aanpassingen aan het pand plaatsgevonden. Ondanks al deze investeringen was TSR nog steeds toe aan meer ruimte.

De afgelopen periode heeft men opnieuw geïnvesteerd in het pand en is er een nieuwe aanbouw gerealiseerd. Hierdoor is de productiehal vergroot en heeft men de nieuwe verdieping nuttig gebruikt door er een mooie showroom van ruim 250 m2 te creëren. De showroom met hoge ramen en opvallende belettering, is dan ook echte eyecatcher van het pand geworden.

Heeft u interesse om onze mooie showroom te komen bekijken dan bent u van harte welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *