Veel animo voor glasvezelnetwerk

Nog slechts enkele aanmeldingen nodig

Het ziet er goed uit voor het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet. Ondernemers zijn enthousiast en de interesse is groot. Initiatiefnemer CBizz geeft aan dat ze binnen de komende twee weken de laatste deelnameovereenkomsten wil afronden. Direct hierna zal ze de eindbalans opmaken en kijken of de aanleg daadwerkelijk kan beginnen.

Een hoogwaardig glasvezelnetwerk is een investering voor de toekomst, waar alle bedrijven van profiteren. Het is dus belangrijk dat de ondernemers nu snel beslissen om de aanleg van glasvezel op korte termijn te kunnen laten starten. Vanaf €139,- per maand is al een snelle internetverbinding mogelijk. Bedrijven hebben tot 24 maart de tijd om zich aan te melden. Dit kan via cbizz.nl/hoogvliet of door te bellen met de verkoopafdeling op 088 0020 200.

CBizz geeft aan dat veel bedrijven enthousiast zijn, maar dat een deel daarvan nog blijft afwachten. Bedrijven moeten dus nu hun deelname bevestigen en een overeenkomst afsluiten, zodat we op korte termijn met de werkzaamheden kunnen beginnen. Op basis van de vele toezeggingen heeft CBizz er het volste vertrouwen in dat het gaat lukken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *