RaboResearch; Economische denktank

RaboResearch; de economische denktank van de Rabobank

Rabobank Rotterdam is als sponsor van het parkmanagement op bedrijventerrein Gadering al jaren verbonden aan de SBHG.  Vanaf heden zal Sandra Jongenburger, als accountmanager MKB maandelijks de SHBG-nieuwsbrief en website voorzien van handige en interessante informatie omtrent de economie, ontwikkelingen en bancaire zaken.

De aftrap doet ze met de Rabo denktank, een leuke manier om up-to-date te blijven over belangrijke ontwikkelingen!

RaboResearch is de economische denktank van de Rabobank en analyseert en voorspelt de conjuncturele ontwikkelingen in Nederland.
Daarbij kijkt het niet alleen naar de dag van morgen, maar ook naar economische ontwikkelingen op (middel)-lange termijn.

De meest recente publicaties gaan over het komend kabinet, de impact van Trump op de economie en ontwikkelingen rondom Brexit.
Klik hier voor een volledig overzicht.

Om op de hoogte te blijven van alle actuele economische ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor de Kennismail, klik hier.

Mocht u bancaire vragen hebben of een keer willen sparren, schroom dan niet om contact met haar op te nemen! U kunt haar bereiken via sandra.jongenburger@rabobank.nl of per telefoon via 06-10968553.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *