Nieuwe participant: VCL Job Service

VCL Job Service is relatief nieuw en heeft inmiddels een fijn en vooral warm netwerk opgebouwd in de logistieke en ICT sector. Omdat wij meer gaan voor partnerschappen, dan daadwerkelijk een klantrelatie, denken wij graag mee met onze partners. Dat kan zomaar betekenen dat wij ook prima op zoek gaan naar een schoonmaker of administratief medewerker als onze partners dat opeens nodig hebben.

Wil jouw organisatie groeien, wil je meer weten over ICT in de logistiek, data in de logistiek en wat je als bedrijf nodig hebt om te specialiseren op deze vlakken of simpelweg te groeien, ga dan in elk geval een gesprek met ons aan.

Met ons netwerk hebben wij partnerschappen gesloten in een aantal vakgebieden waar wij vaak zelf van leren en informatie van krijgen. Wij staan voor kennis delen en doen dit dus ook graag met onze partners.

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment in de logistieke en ICT wereld. Wij zijn altijd benieuwd naar de werkhouding van de kandidaten en wat onze partners met hun bedrijf willen bereiken met het aannemen van een eventuele kandidaat.

Kennis maken? Voor ons is dat altijd een persoonlijk gesprek. Wij moeten jouw organisatie proeven, zien en voelen voor wij iemand willen aanleveren om onderdeel van jouw organisatie te maken, maar vooral om partnerschappen aan te kunnen gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *