SBHG naar college ivm verzakkingen

Wel aandacht voor verzakkingen Tussenwater maar geen aandacht voor Gadering?

 

De wijk Tussenwater in Hoogvliet, aangrenzend aan bedrijventerrein Gadering, heeft last van extreme verzakking. Sommige delen van de wijk zijn bijna een meter verzakt. Daardoor staat het riool op breken en zijn er problemen met kabels en gasaansluitingen. Problemen die ondernemers op ons bedrijventerrein in veel gevallen ook ervaren.

Inmiddels is bekend geworden dat de gemeente Rotterdam 15 miljoen euro uittrekt voor het ophogen van de riolering en het opnieuw bestraten van delen van Tussenwater. De SBHG gaat zich vanzelfsprekend richten tot het college om ook delen van bedrijventerrein Gadering hierin mee te nemen. Vanuit onze participanten vernemen wij graag waar momenteel al echte knelpunten te constateren zijn. Neemt u hiervoor contact op met de parkmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *