‘Slimme’ bandenpomp op Gadering!

Wethouder Pex Langenberg nam vorige week de eerste Slimme Bandenpomp van Rotterdam in gebruik in stadsgarage Schouwburgplein. Dit is één van de vijftien Slimme Bandenpompen die vanaf vorige week gratis zijn te gebruiken door automobilisten.
De gebruiker bespaart gemiddeld € 22,50 per keer dat de autobanden met de slimme pomp op spanning worden gebracht. Daarnaast zorgt het rijden met de juiste bandenspanning voor minder verkeersongelukken en gezonde lucht.

Ook Karwei Hoogvliet behoort tot één van de 15 locaties in Rotterdam waar sinds vorige week een slimme bandenpomp aanwezig is. De gratis bandenpomp geeft met het invoeren van het kenteken van de wagen de autobanden precies de juiste bandenspanning. Daarnaast houdt de pomp ook rekening met de weersomstandigheden van dat moment. Door rond te rijden met banden op de juiste spanning, besparen automobilisten brandstof en het is ook beter voor het milieu.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *