Geslaagde bijeenkomst bij ACW BV

Donderdag 21 september jl. was de SBHG te gast bij ACW BV.

Gastheren Frank van Pelt en Roger van den Donker gaven in de vorm van een korte presentatie weer wat dit schoonmaakbedrijf al 50 jaar uniek maakt. Al met al een gezellige bijeenkomst!

ACW BV – van 1967 tot 2017 – 50 jaar
In 1967 heeft Frans van Pelt zijn ACW opgericht. Toen, een kleine regionale single service dienstverlener, gehuisvest in Rotterdam en vooral gericht op de verzorging van glasbewassing.

Nu, exact een halve eeuw verder, is er geen sprake meer van een klein bedrijf en is men doorontwikkeld tot een landelijke specialist in de glas- en gevelreinigingsbranche en een regionale multi service dienstverlener op het gehele facilitaire vlak.

De 2e generatie van Pelt staat inmiddels aan het roer. De solide organisatie, die dit jaar dus het 50 jarige jubileum viert en zichzelf gedurende die vijf decennia op basis van geleverde kwaliteit, betrokkenheid, innovatie en passie voor het ambacht staande weet te houden groeit nog steeds gestaag door.

Ondanks die groei en ontwikkelingen, is ACW nog steeds een no nonsense Rotterdams bedrijf, waarbinnen normen en waarden genetisch zijn overgedragen en waar gewerkt wordt volgens vier duidelijke pijlers, namelijk: kennis, kunde, houding en gedrag. Ondernemingswaarden die leiden tot een sterk betrokken, open en dienstverlenend karakter waarbij zij altijd in oplossingen denken en de continuïteit van het bedrijf en de kwaliteit van de dienstverlening belangrijker vinden, dan alleen de focus op winst.

De Gadering vanuit de lucht!
Tijdens het bedrijfsbezoek bij ACW werd er door Peinemann, bij hoge uitzondering, een hoogwerker ter beschikking gesteld die de aanwezigen naar ruim 60 meter hoogte brachten. Een fantastisch uitzicht over Gadering, Hoogvliet en de hele regio was het gevolg.
Op de foto-pagina treft u een selectie aan van deze prachtige foto’s.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *