Aanleg glasvezel ligt op schema

Sinds september voert BAM Infra Telecom werkzaamheden uit t.b.v. de aanleg van het C-Bizz glasvezelnetwerk op ons bedrijventerrein. De werkzaamheden lopen op schema. De verwachting is dat het glasvezelnetwerk vanaf december operationeel kan zijn.

De werkzaamheden vinden plaats in wegen, voetpaden en bermen. De bedrijfspanden blijven zoveel mogelijk bereikbaar via loopschotten. In- en uitritten blijven tevens bereikbaar. Het is wel mogelijk dat straten voor korte tijd moeilijker toegankelijk zijn.

Vragen
Voor vragen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden, alsmede opmerkingen ten aanzien van de door BAM Infra Telecom uitgevoerde werkzaamheden, kunt u terecht bij de medewerkers ter plekke. Ook kunt u bellen op werkdagen met 0499-490 067 (tussen 07.30 uur en 15.30 uur). Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de parkmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *