Gloednieuwe bus voor Tweewieler De Gadering

Op dinsdag 31 oktober jl. is de komst van de nieuwe transportbus voor fietsenwinkel Tweewieler De Gadering gevierd. Joop van Gils (ASVZ) ontving uit handen van Jan Cok (accountmanager Doolaard Renault Bedrijfswagens) de sleutels van een gloednieuwe bus. Met dank aan de crowdfundingsactie (waaronder SBHG participanten Peinemann, Tim Kok Hoveniers en Leo Braat), diverse fondsen, particulieren en de bijdrage van ASVZ is het aankoopbedrag binnen een paar maanden opgehaald.

Nieuwe bus, nieuwe contacten
Tweewieler De Gadering had in het verleden ook de beschikking over een bus. Door de groeiende vraag en gedeeltelijke inzetbaarheid van de oude bus, is de nieuwe transportbus hard nodig. Met de nieuwe bus kunnen de cliënten weer de fietsen bij de mensen thuis ophalen en bezorgen. Dit levert werk op, veel werk!

Voor de cliënten van de fietsenwinkel is contact leggen met mensen buiten de eigen leefwereld niet altijd eenvoudig. ‘Daar willen we ze graag bij helpen’ geeft Joop aan. ‘De mensen hier hebben kwaliteiten die ze graag laten zien en willen inzetten voor een ander!

Crowdfundingsactie
Vanuit de zorg is het lastig om budget voor een werkbus vrij te maken. Vandaar de crowdfundingsactie. In juli is begeleider Joop van Gils gestart met de actie. En met succes! Hij heeft zijn eigen brede netwerk benaderd, interviews gegeven bij radiozenders en berichten via social media verspreid. Joop heeft het belang van de bus goed kunnen overbrengen.

Al met al een mooi geslaagd project van ASVZ Tweewieler de Gadering. Door een mix van crowdfunding, donaties van fondsen, particulieren, bijdrage ASVZ en giften van diverse betrokken bedrijven is het streefbedrag van € 32.707,- binnen een paar maanden opgehaald. Zonder deze financiële bijdrage was de aankoop van een nieuwe werkbus voor Tweewieler de Gadering niet mogelijk geweest. Iedereen super bedankt!

http://www.tweewielerdegadering.com/436986303

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *