Afscheid SBHG-bestuurslid Erwin Weststrate

Na acht jaar lang SBHG-bestuurslid te zijn geweest heeft Erwin Weststrate dit jaar besloten zijn functie ter beschikking te stellen en plaats te maken voor een nieuwe kandidaat. Erwin trad reeds in 2009 toe tot het bestuur en is altijd zeer begaan geweest met de (Rotterdamse) visie op bedrijventerreinen en in het bijzonder die van de SBHG en bedrijventerrein Gadering. Ondanks zijn bestuurlijke ervaring en gebiedskennis is hij van mening dat het tijd werd voor nieuw bloed en heeft zodoende ruimte gemaakt voor andere ideeën en een frisse kijk. Deze vacature is inmiddels opgevuld door Frank van Pelt, directeur van Glasbewassing- en schoonmaakbedrijf ACW BV dat gevestigd is aan de Klompenmakerstraat 20.  Binnenkort stellen wij Frank van Pelt uitgebreid aan u voor.

Erwin blijft namens participant AllPrevent BV nog steeds actief betrokken bij de SBHG en u zult hem nog regelmatig tegenkomen op onze bijeenkomsten. Het SBHG-bestuur dankt voor Erwin voor zijn jarenlange inzet en toewijding!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *