Avondschouw plaatsgevonden

Op 14 november jl. heeft het projectteam KVO-Gadering een avondschouw gelopen over het bedrijventerrein Gadering. Vertegenwoordiging was er vanuit ondernemers, politie, stadstoezicht, gemeente en parkmanagement. Tijdens deze avondschouw is de openbare ruimte beoordeeld op met name veiligheid, verlichting, beleving en straatmeubilair.
Er werden tijdens de schouwsessie geen bijzonderheden geconstateerd. Het bedrijventerrein oogt verzorgd en goed onderhouden. Twee lantaarnpalen over het gehele bedrijventerrein waren defect. Hiervoor is vanzelfsprekend direct melding gemaakt.

Aandachtspunt is de verlichting aan de eigen panden.
De resultaten van de schouw worden uitgewerkt in een schouwrapportage en kunnen daarna met u gedeeld worden.
Meldt u zich hiervoor bij de SBHG.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *