Check uw pand- en/of terreinverlichting

Uit de avondschouw van dinsdag 14 november jl. kwam naar voren dat sommige gebieden (veelal het eigen terrein van ondernemers) onoverzichtelijk, slecht verlicht en te goed toegankelijk zijn in de avonduren. Dit kan ervoor zorgen dat een crimineel ongezien te werk kan gaan en dat een parkeerplaats of binnenplaats een hotspot wordt. Beperk daarom de risicofactoren.

Verlichting is hierbij van essentieel belang en werkt in vele gevallen preventief. Controleer regelmatig uw pandverlichting dan wel terreinverlichting en plaats indien nodig extra verlichting. Dit vermindert de kans op vandalisme en inbraken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *