Uitnodiging: SBHG eindejaarsborrel 14 december 2017

De Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering (SBHG) nodigt u van harte uit voor de eindejaarsborrel 2017.
Dit jaar zijn wij te gast bij Scania Hoogvliet, gevestigd aan de Steenhouwerstraat 10.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met dit fascinerende bedrijf!

Over Scania:
“Scania Hoogvliet is één van de 45 Scania vestigingen binnen Nederland en één van de eerste ondernemers die zich (in 1969) vestigden op bedrijventerrein Gadering. Sinds 2007 heeft er nieuwbouw plaatsgevonden en huisvesten zij zich in een prachtige vestiging aan de Steenhouwerstraat. Vanuit deze vestiging verzorgen zij dagelijks de verkoop en het onderhoud van het wagenpark van de klanten. Naast Scania’s onderhouden zij ook “andere” merk voertuigen en allerhande opleggers al dan niet voorzien van koelmotoren / laadkleppen enz.
Om klanten verder te ontzorgen voorziet Scania in meerdere diensten zoals financiering, verzekering, reparatie en onderhoud contracten, fleet management, driver training en coaching. Ook op gebied van sustainable transport verzorgen zij de daadwerkelijke levering van CNG en Hybride trucks en is waterstof een ontwikkeling van de zeer nabije toekomst.”

Rijden in een echte truck over Gadering zonder rijbewijs C?
Scania maakt het tijdens deze eindejaarsborrel mogelijk om een proefrit te maken in echte Scania truck over bedrijventerrein Gadering! U hoeft hiervoor dus NIET in het bezit te zijn van rijbewijs C.
Lijkt het u leuk om deze avond een ritje te maken in een Scania (les)truck dan dient u zich wel van te voren aan te melden via: sbhg@gadering.nl
Belangrijk: Het is niet toegestaan om alcohol te nuttigen voorafgaand aan de proefrit!

Programma:
17.00 uur: Inloop
17.30 uur: Welkomstwoord SBHG
17.35 uur: Presentatie en rondleiding SCANIA, inclusief buffet en borrel
20.00 uur: Einde

Aanmelden?
Wij kijken uit naar een gezellige avond en daar hebben wij de hulp van onze ondernemers bij nodig, dus meld u nu aan! Tevens verwelkomen wij deze avond graag uw zakelijke buurman of zakenrelatie als introducé!
Laat u het ons weten of u aanwezig kunt zijn? Uw aan- of afmelding kunt u doorgeven door een mail te sturen aan: sbhg@gadering.nl of door te bellen naar 06-34488870. Graag tot 14 december!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *