Karwei Hoogvliet is aan het verbouwen

Zoals u wellicht al heeft gemerkt wordt er bij KARWEI Hoogvliet flink gewerkt aan een compleet nieuwe winkel.
Op 21 maart aanstaande hopen Corinne Boekholt en Elvira van Vugt de deuren van de compleet vernieuwde bouwmarkt te kunnen heropenen.

Zij zullen dan klaar zijn voor de toekomst met het laatste nieuwe concept van de KARWEI formule.
Alles voor klussen en inrichten heeft KARWEI Hoogvliet dan in huis. Daarbij zullen de decoratieve groepen als verlichting, raamdecoratie, vloeren en wandbekleding belangrijke speergroepen worden.

Niet alleen de binnenzijde, maar ook de buitenzijde van het pand zal een make-over krijgen. Dit betekent dat, op dit moment al, de gevel zal worden geschilderd en worden voorzien van nieuwe gevelbeplating en nieuwe signing.
Ook de entree zal worden aangepast. In de week van 22 januari t/m 26 januari zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd gedurende 1 a 2 nachten. Zij verwachten dat dit geen overlast zal geven, maar vinden het wel correct om u hierover te informeren.

KARWEI Hoogvliet tracht de klanten gedurende de verbouwingsperiode zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks bieden zij op voorhand excuses aan voor het eventuele ongemak dat u ondervindt tijdens een bezoek aan de bouwmarkt.
Op 20 maart aanstaande organiseren wij een openingsreceptie. Tegen die tijd ontvangt u van ons een uitnodiging om als één van de eersten kennis te kunnen nemen van het geweldige nieuwe concept van KARWEI.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *