2 Nachtelijke asfaltreparaties

Nieuwe Langeweg ’s nachts in reparatie

Van 23 tot en met 27 april repareert de Gemeente Rotterdam het asfalt op diverse plekken in Hoogvliet. Aan de Nieuwe Langeweg (Gadering) en op een locatie aan de Groene Kruisweg is het niet wenselijk de weg hiervoor overdag af te sluiten.

Op deze 2 plekken wordt de reparatie daarom ’s nachts uitgevoerd. Exacte tijdstippen zijn niet bekend omdat niet duidelijk is hoelang iedere reparatie duurt. De werkzaamheden zijn op elke locatie kortstondig, en er wordt gewerkt met een rijdende afzetting. Geluidsoverlast wordt zoveel mogelijk beperkt, maar is helaas niet helemaal te voorkomen, omdat er gewerkt wordt met zware machines.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *