Fleur & Kleur voor Gadering op komst!

De SBHG en de Gemeente Rotterdam zijn bijna tot overeenstemming gekomen voor het tijdelijk verfraaien van de ingangen op bedrijventerrein Gadering met behulp van geraniumpiramides.  

Parkmanager Danny Houtman is blij met de bereidwilligheid en de positieve medewerking van de gemeente Rotterdam; “De aanloop was lastig maar inmiddels zijn er nog maar een aantal obstakels te nemen, zo moet de SBHG een zelfbeheercontract afsluiten met stadsbeheer Rotterdam en dienen we rekening te houden met ondergrondse leidingen en de verkeersveiligheid. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt en ondernemers en bezoekers van bedrijventerrein Gadering vanaf medio mei een vrolijk en kleurrijk bedrijventerrein op rijden”.

De geraniumpiramides zijn vandalismebestendig, verkeersbegeleidend en creëren een strakke uitstraling. De geranium bloeit tot ver in de herfst. Ook bij verschillende weersomstandigheden doet de geranium het goed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *