Nieuwe borden voor Gadering

Stipt Beveiliging, dat onderdeel uitmaakt van de Security Management Group (SMG) heeft bedrijventerrein Gadering onlangs voorzien van nieuwe borden. De borden zijn op de in- en uitgangen geplaatst en geven inzichtelijk welke partijen er op bedrijventerrein Gadering actief met veiligheid bezig zijn.

Het beveiligingsniveau voor Gadering kan met slechts een kleine investering van uw kant aanzienlijk worden verhoogd. In samenwerking met de andere in de Gadering gevestigde bedrijven bied STiPT Beveiliging collectieve mobiele surveillance aan.

Alleen voor SBHG-participanten zijn er speciale collectieve tarieven voor alarmopvolging en mobiele surveillance. Wilt u besparen op uw beveiliging, neem dan contact met de SBHG op en profiteer van de voordelen als participant!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *