Nieuwe participant: Eddie’s Taartenservices

Ed Slagboom werkt al decennia lang als bakker/bakkerijleraar in de Penitentiaire Inrichting (PI) Krimpen aan den IJssel waar hij, samen met gedetineerden, het brood en banket bakt voor alle Penitentiaire Inrichtingen in Nederland. In de avonduren name hij, eerst als hobbyist, opdrachten van vrienden en bekenden en dat groeide mede door de inbreng van Monique 22 jaar geleden uit tot Eddie’s Taartenservice.

In 2000 opende Eddie’s Taartenservice een pand aan de Lengweg in Hoogvliet. In 2010 kwam daar een tweede winkel bij in het pand van AH XL aan de Binnenban en sinds 2016 op het terras op de voormalige locatie van La Place. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Met de komst naar bedrijventerrein Gadering (Kaasmakerstraat 14) hoopt Eddie’s Taartenservice ook bekender te raken bij het zakelijke netwerk van Hoogvliet. Eddie’s Taartenservice is het adres voor alle soorten taarten, cupcakes, muffins, banket en bonbons. Teves wordt er momenteel hard gewerkt aan een ruimte waar ook workshops en vergaderingen (met gebak) georganiseerd kunnen worden.

Eddie’s Taartenservice heeft voor SBHG-participanten de volgende aanbieding:
Gratis bezorging op bedrijventerrein Gadering en 20% korting in juli 2018 op de vulling Marsepein/Slagroom met frambozen mousse, al 22 jaar de specialiteit!
Wist u dat u online in de webshop www.heerlijketaarten.nl kunt bestellen en met iDeal kunt betalen! Wist u dat dit ook op dezelfde dag bij een bestelling voor 11.30 uur nog bezorgd kan worden! Dat dit telefonisch kan op telefoon nummer 010-4386783 of 06-22423279.
In overleg is er een afhaaltijd vanaf 07.30 uur bespreekbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *