Ingangen Gadering komende maanden in bloei

De SBHG en de Gemeente Rotterdam zijn tot overeenstemming gekomen voor het tijdelijk verfraaien van de ingangen en de doorgaande wegen (Nieuwe Langeweg, Mandenmakerstraat en Klompenmakerstraat) op bedrijventerrein Gadering met behulp van geraniumpiramides en hanging baskets.

Parkmanager Danny Houtman is blij met de bereidwilligheid en de positieve medewerking van de gemeente Rotterdam; “De aanloop was lastig maar inmiddels zijn deze week de piramides en hanging baskets geplaatst met goedkeuring van de gemeente. Op deze manier verfraaien wij ons bedrijventerrein en creëren we een gevoel dat ondernemers en bezoekers van bedrijventerrein Gadering iedere keer weer trots ons bedrijventerrein op rijden”.

De geraniumpiramides zijn vandalismebestendig, verkeersbegeleidend en creëren een strakke uitstraling. De geranium bloeit tot ver in de herfst. Ook bij verschillende weersomstandigheden doet de geranium het goed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *