Contract met DZP verlengd

Onlangs is op het hoofdkantoor van Peinemann Mobilift Groep B.V. aan de Nieuwe Langeweg 40 een nieuw meerjarig contract tussen de SBHG en DZP/De Zakenpartner getekend.
Sinds 1 januari 2016 is DZP verantwoordelijk voor de uitvoering van het parkmanagement op bedrijventerrein Gadering in opdracht van de SBHG. Het SBHG bestuur is meer dan tevreden met de werkwijze van het DZP-team dat wat Gadering betreft bestaat uit parkmanager Danny Houtman en vaste ondersteuner Samantha Lugthart.

Ad Kornet: “Een net, veilig en duurzaam bedrijventerrein is helaas niet zo vanzelfsprekend, zwerfvuil, criminaliteit en achterstallig onderhoud zorgen ervoor dat terreinen verloederen en ondernemers uiteindelijk wegtrekken. Met het parkmanagement op bedrijventerrein Gadering zorgen we er gezamenlijk voor dat de kwaliteit van het bedrijventerrein in stand wordt gehouden en/of verbetert. De afgelopen jaren hebben wij de samenwerking met DZP als prettig ervaren. Qua communicatie is er een inhaalslag gemaakt. Tevens weet men de juiste verbanden te leggen, zijn bekend met en hebben goede contacten bij (bijna) alle stakeholders en is ook de onderlinge verbondenheid in veel gevallen versterkt’. Bedrijventerrein Gadering is een voorbeeld voor de regio!

Beide partijen zijn verheugd dat de samenwerking is verlengd en kijken uit naar de toekomst en de uitdagingen die daarin worden verwacht.

Een afspraak maken met de parkmanager Danny Houtman? Neem contact op via parkmanager@gadering.nl


links: parkmanager Danny Houtman (DZP) en rechts SBHG voorzitter Ad Kornet (Peinemann Groep)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *