SBHG – EINDEJAARSBORREL 2018

De Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering (SBHG) nodigt u van harte uit voor de eindejaarsborrel 2018.

Dit jaar zijn wij te gast bij SYNLAB.
Op donderdag 13 december vanaf 17.00 uur opent SYNLAB haar deuren voor SBHG-participanten, ondernemers en belanghebbende van bedrijventerrein Gadering. Vanaf 17.30 uur start het programma met een presentatie van SYNLAB Aansluitend is er een borrel en proosten wij gezamenlijk op een mooie afsluiting van het jaar!

SYNLAB
SYNLAB is een van de grootste onafhankelijke laboratoria van Europa, met meerdere kantoren verspreid over Europa.
De milieudivisie in Rotterdam biedt alle support en services die noodzakelijk zijn voor de Nederlandse markt. De milieuanalyses worden meestal uitgevoerd in het laboratorium in Rotterdam, maar kunnen wanneer nodig ook uitbesteed worden naar een van de andere twee Europese SYNLAB-Laboratoria, in Engeland en in Zweden.

AANMELDEN?
Per mail via: SBHG@GADERING.NL
De inschrijving is nu geopend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *