Nieuwbouw voor Ringelberg Touringcars

Leo Ringelberg Touringcars gaat een nieuw bedrijfspand bouwen aan de Leerlooierstraat 141, recht tegenover het huidige pand. Het voormalige pand van Arbo Support zal hierbij plaatst maken voor een schitterend, modern bedrijfspand. Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk gaat het bedrijfspand in samenwerking met lokale ondernemers realiseren. Ringelberg Touringcars hoopt eind dit jaar z’n intrek in het nieuwe pand te kunnen nemen. Medio maart zal gestart worden met de sloop.

Doordat het nieuwe bedrijfspand naast het huidige pand van Ringelberg Autoverhuur wordt gerealiseerd kan het parkeerterrein tussen beide panden straks nog beter benut worden. Aan het nieuwe bedrijfspand komt tevens een overdekte wasplaats voor touringcars.
De SBHG feliciteert Leo en Jim Ringelberg met deze mooie ontwikkeling. Via de SHBG-nieuwsbrief en SBHG-website blijven wij u over de voortgang informeren.
Onderstaand treft u enkele schetsontwerpen aan.

toekomstige locatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *