Indrukwekkend bedrijfsbezoek bij Schmidt Zeevis
Op
donderdagavond 7 maart was de SBHG te gast bij de Koninklijke Schmidt
Zeevis.
Eigenaar Jos van Vuren en zijn medewerkers vertelden vol
passie over dit fantastische bedrijf dat over de hele wereld vis
levert.
Omdat Schmidt
Zeevis BRC 7 gecertificeerd is en hiermee aan de hoogste voedsel
veiligheidseisen wereldwijd voldoet kreeg iedereen beschermende
kleding en een hoofddeksel.
Tijdens het kijkje achter de schermen kreeg men een goede indruk van alle bedrijfsprocessen en kom je al snel tot de conclusie dat ‘de vis eigenlijk helemaal niet duur wordt betaald’.
Met een prachtig pand, inmiddels 150 personeelsleden, een vloeroppervlak van 5800 m2 en een vrieshuis met een capaciteit van twee miljoen kilo is Schmidt Zeevis terecht één van de indrukwekkendste ondernemingen uit de regio.
Na afloop was er een overheerlijke proeverij die bij iedereen heel goed in de smaak viel en keerden de ondernemers tevreden huiswaarts.
De foto’s van dit bedrijfsbezoek staan op onze SBHG-foto-pagina.


N
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!