Werkzaamheden in en rondom Rotterdam

De komende maanden wordt er in en rond Rotterdam enorm hard gewerkt aan het opknappen van wegen en andere infrastructuur. De werkzaamheden aan de Maastunnel en de Coolsingel zijn wellicht bekend. Maar daarnaast gaan NS/ProRail ook aan de slag op een aantal spoortrajecten, vervangt de RET de tramsporen op de Erasmusbrug, Weena en Hofplein en vindt er onderhoud plaats aan de A20 en andere belangrijke wegen.

Vanzelfsprekend willen alle betrokken partijen Rotterdam zo goed mogelijk bereikbaar houden, daarom zal afsluiting waar mogelijk plaatsvinden in het weekend. Om ondernemers van bedrijventerrein Gadering zo goed als mogelijk te informeren treft u hieronder een afbeelding aan met daarop de 10 grote werkzaamheden.
Vooral de werkzaamheden bij 9. Aveling Hoogvliet zullen gevolgen gaan hebben voor ons bedrijventerrein. Let op, deze kaart betreft een momentopname.

Deze kaart geeft inzicht in de te verwachtten werkzaamheden en afsluitingen. Projecten en planningen kunnen echter aan verandering onderhevig zijn. Houdt deze website of de SBHG-nieuwsbrief in de gaten voor updates, dan blijft het beeld actueel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *