Verbeteren Ruimtelijke kwaliteit

Onlangs heeft wethouder Wijbenga een actieplan gelanceerd om 20 ha. extra groen in de stad te krijgen. Ook op bedrijventerreinen!

Er zijn inmiddels voorbeelden van ondernemers die op eigen terrein initiatieven ontplooiden voor vergroening en nu in gesprek zijn met de gemeente Rotterdam om dit ook in de buitenruimte met elkaar te verbinden en zo te komen tot een aantrekkelijker werkomgeving.

Heb je zelf (of met je buren) ook plannen voor het vergroenen van je omgeving? Neemt contact op met de parkmanager en wellicht kunnen we via de gemeente de buitenruimte er ook bij betrekken en een extra impuls geven aan het initiatief!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *