Business Ontmoet Zorg

ASVZ bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vieren we met cliënten, medewerkers en andere betrokkenen van onze organisatie. Dus ook met bedrijven uit de omgeving van locatie Merwebolder van ASVZ. Daarom zijn ondernemers uit de regio op woensdag 30 oktober 2019 van harte welkom op het evenement Business Ontmoet Zorg.

Wat kunnen bedrijven verwachten?
De bezoekers worden door Wim Kos, voorzitter de raad van bestuur, welkom geheten onder het genot van een hapje en drankje. De bezoekers komen meer te weten over de zorg- en dienstverlening van ASVZ. Een aantal van onze cliënten zijn dienstverlenend aan en inzetbaar voor bedrijven. Zij vertellen hun ervaringen uit de praktijk.  

Komt u ook?
Bent u als ondernemer geïnteresseerd in dit evenement? Of wilt u samenwerken met ASVZ? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met:

Direct aanmelden? Dat kan via: www.asvz-boz.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *