Start inventarisatie verduurzaming Gadering

In opdracht van en in samenwerking met de gemeente Rotterdam is de SBHG bezig met een inventarisatie van de mogelijkheden tot verduurzaming van de bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Gadering-Hoogvliet.

Waarom deze inventarisatie?

In navolging van het nationale klimaatakkoord heeft het Rotterdamse college het afgelopen jaar gewerkt aan lokale plannen. Dit heeft geresulteerd in het Rotterdamse Klimaatakkoord. Vijftig ‘klimaatdeals’ tussen de gemeente en bedrijven en instellingen moeten de broeikasuitstoot in de stad en haven in 2030 gehalveerd hebben. Het verduurzamen van bedrijventerreinen is hierin essentieel. 

Het college investeert deze periode 150 miljoen euro in de energie-transitie. Zijn er subsidies beschikbaar? Welke quickwins kunnen we collectief uitrollen? Waar heeft u behoefte aan? Of waar wilt u graag gebruik van gaan maken? Middels de inventarisatie onder de ondernemers van bedrijventerrein Gadering maken wij hierin een 1e stap.
U kunt binnenkort benaderd worden voor een afspraak. Heeft u zelf al vragen over deze inventarisatie of wilt u op voorhand meewerken neemt u dan contact op met de parkmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *