Magazijn-medewerkers nodig?

De Corona-crisis treft ons allemaal. Bij sommige bedrijven is het topdrukte en bij andere bedrijven ligt het werk grotendeels stil.

Op dit moment heeft SBHG-participant The Knowledge magazijnmedewerkers beschikbaar die zij willen uitzenden.

Kent u bedrijven die in deze roerige tijd extra medewerkers kunnen gebruiken, tijdelijk of voor langere tijd, stuur dan gerust een bericht naar Yndira Kuijs van The Knowledge.

Zij kijken graag of er een match gemaakt kan worden.

Over The Knowledge

The Knowledge staat voor kennis over efficiënt en veilig handelen in de logistieke sector. De naam van dit bedrijf is gebaseerd op dé taxi-opleiding in Londen. Na het afronden van deze opleiding weten taxichauffeurs hoe ze klanten op de meest efficiënte en veilige manier naar de eindbestemming krijgen. Precies wat The Knowledge ook doet!

Zij zorgen dat medewerkers via de meest efficiënte en veilige weg aan de slag kunnen op de werkvloer.

Met behulp van ‘The Knowledge’ blijft jouw logistieke werkvloer vrij van ongevallen en wordt verzuim voorkomen. Je kunt bij The Knowledge ook terecht voor productieve flexwerkers en voor het inkopen van logistieke opleidingen en veiligheidstrainingen.

Ze zijn gespecialiseerd in advies over het bereiken van KPI nul ongevallen met verzuim. Hoe ze dit doen zie je bij de Orange Badge. Verder helpen ze je graag met:

  • Logistieke opleidingen
  • Uitzenden, detacheren en payrolling
  • Werving en selectie
  • Re-integratie en outplacement

Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar info@theknowledge.nl of bel naar: 013-5713822.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *