HALLO WIJ ZIJN SERIS!

Als trotste & proactieve partner van Stichting Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering stellen wij ons graag voor. Wij hebben namelijk gemerkt dat nog niet iedereen ons kent. En dat is niet zo gek! Wij behoren qua omzetvolume namelijk niet tot de grote 3 beveiligingsorganisaties van Nederland. In Nederland zijn wij relatief nieuw maar hebben in korte tijd een naam opgebouwd van een landelijke en kwalitatieve leverancier op het gebied van security, safety & hospitality. Onderstaand leggen wij kort uit wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

over SERIS

  • SERIS is een familie bedrijf, met een totale omzet van 750M en 44K medewerkers
  • Wij zijn aanwezig in Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Polen, Gabon, Centraal Afrikaanse Republiek, Niger en Ivoorkust.
  • Wij opereren internationaal, maar hebben hierbij een landelijk beleid met regionale focus.
  • Wij hebben > 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligingsmarkt door middel van onze rechtsvoorganger ANVD bewaking.Onze klantenportefeuille is zeer divers. Wij leveren diensten voor de volgende segmenten: Bouw, Bedrijventerreinen, Haven, Farmacie, Datacenter, Offshore, Industrie, Kantoren, Logistiek, Luchtvaart, Onderwijs, Overheid, Retail & MKB.
  • In 2012 zijn wij actief op de Nederlandse markt onder de naam SERIS met een Total Security Concept waarin wij het complete beveiligingspakket waaronder manbewaking, mobiele surveillance, hospitality diensten, opleidingen, consultancy technische beveiligingsoplossingen en meldkamerdiensten voor onze relaties verzorgen. Hiervoor maken wij gebruik van onze specialistische werk maatschappijen Security, Facility, Technology, Monitoring, Academy en Consultancy.
  • Op 30 januari jl. heeft SERIS de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging te Rotterdam overgenomen. Omdat 3 surveillanceroutes met 9 mobiele surveillanten zijn overgenomen hebben wij onze positie en dekkingsgraad in het Rijnmondgebied versterkt.
  • In Nederland hebben wij momenteel 348 medewerkers in dienst die landelijk bij onze opdrachtgevers worden ingezet. 

onze toegevoegde waarde

  • SERIS beschikt over 11 eigen mobiele surveillance in de regio Rijnmond / Drechtsteden.
  • Onze surveillance wagens opereren vanuit de basissen in Dordrecht & Barendrecht om zo de kortst mogelijke responstijden te realiseren.
  • Omdat wij reeds op het bedrijventerrein Gadering aanwezig zijn kunnen wij voor alle deelnemers van het collectief alarmopvolging leveren met de kortst mogelijke responstijden. Hiernaast zijn wij uitstekend in staat om mobiele surveillancediensten te verzorgen zoals: openingsrondes, brand- en sluitrondes, sluitbegeleiding,  interne- & externe controlerondes en aansluiting op onze eigen Particuliere Alarmcentrale (doormelding inbraak alarmsysteem, brandmeldcentrale, uitkijken van camera’s, beantwoorden van de intercom en openen en sluiten van deuren en hekwerk op afstand)

vragen?

Heeft  u vragen, opmerkingen of suggesties over onze dienstverlening dan wij dit graag ! U kunt contact met SERIS opnemen via Kees van der Linden (Coördinator mobiele surveillance, kantoren, monitoring en toezicht) via email surveillance@seris.nl en/of telefoonnummer +31 88 737 4700.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *