Verdachte situatie op ons bedrijventerrein

Wat is verdacht gedrag?
Begin deze week kwam er bij de parkmanager een melding binnen over een verdachte situatie (pand-observatie) op bedrijventerrein Gadering. Een oplettende ondernemer heeft goed gehandeld; de politie gebeld en de parkmanager ingelicht. De politie neemt de situatie serieus en doet onderzoek. De parkmanager heeft op voorhand alle buren ingelicht.
Wist u dat 80% van de inbraken door de politie worden opgelost dankzij oplettendheid van buren?

Als u als ondernemer het idee heeft dat uw pand of dat van uw buren geobserveerd wordt bel dan altijd de politie. Op onderstaande politie-flyer treft u meer informatie aan over ‘verdacht gedrag’ en wat u kunt doen bij dit soort omstandigheden. Via deze link treft u de volledige flyer aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *