update Werkgroep Duurzaamheid Gadering

Gratis energie-scan ter beschikking + energievoucher t.w.v. € 700,-.

Inmiddels hebben er twee sessies met de werkgroep Duurzaamheid Gadering plaatsgevonden. De gemeente Rotterdam heeft met haar samenwerkingspartners afspaken gemaakt en biedt GRATIS energie-scans aan voor de pilot-gebieden.
Bedrijventerrrein Gadering is zo’n pilot-gebied. Bent u gevestigd op Bedrijventerrein Gadering dan komt hiervoor dus in aanmerking.

Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om de eerste energie-scan in te plannen. Vervolgens is het de bedoeling deze uit te rollen onder zoveel mogelijk ondernemers op ons bedrijventerrein. Tevens in de gemeente Rotterdam een energie-voucher t.w.v. € 700,- aan het ontwikkelen voor ondernemers van Rotterdamse bedrijventerreinen. In het eerste kwartaal van 2021 ontvangt u van ons hierover meer informatie. Wilt u nu al meer informatie? Neemt u dan contact op met onze parkmanager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *