De gemeente Rotterdam en de werkgroep verduurzaming Gadering werken samen aan het project om bedrijventerrein Gadering te verduurzamen. De gemeente Rotterdam is een duurzaamheidsvoucher aan het ontwikkelen die straks voor alle ondernemers op Gadering te verzilveren is. Momenteel worden de exacte voorwaarden nog in een subsidieregeling gegoten. Vanuit de SBHG zullen wij u over deze ontwikkeling blijven informeren.

OOK EEN GRATIS ENERGIESCAN
Naast de energie-voucher bestaat nu ook de mogelijkheid om een GRATS energie-scan uit te laten voeren in uw onderneming. De gemeente Rotterdam betaald de basisvariant van deze scan! Heeft u een energierekening > € 7.000,- per jaar dan heeft de gemeente Rotterdam scans ingekocht van de Eneco Energiecoach. Voor energierekeningen < € 7.000,- per jaar worden momenteel nog geschikte partijen geworven. Heeft u interesse in zo’n scan (groot of klein) of wilt u meer informatie neemt u dan contact op met de parkmanager.