Nieuwe wijkagent voor Gadering

Mitchell Kruithof is de nieuwe wijkagent voor bedrijventerrein Gadering. Hij neemt de taken over van Willem Roeland die in zijn laatste jaar als agent vanaf het bureau de functie van werkverdeler zal uitvoeren en nieuwe wijkagenten gaat inwerken. Parkmanager Danny Houtman kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking met Willem Roeland;

‘Willem was altijd bereikbaar en leverde een constructieve bijdrage aan de Veilig Ondernemen overleggen en de schouwen van de buitenruimte. Wij danken Willem dan ook voor zijn inzet gedurende de afgelopen jaren en spreken de wens uit dat we met Mitchell Kruithof dezelfde samenwerking kunnen opbouwen”.

Voor Mitchell Kruithof is Gadering geen onbekend terrein. Zo heeft hij het thema ‘ondermijning’ in zijn takenpakket en is hij reeds werkzaam in de omliggende gebieden. Wijkagent Mitchell Kruifhof is per mail te bereiken via; mitchell.kruithof@politie.nl of via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900 – 8844.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *